Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 nap, 16 óra .
  • guest_2925: Kézműves édesipari műhely, bérgyártást vállal. 06-20 582 0128
  • guest_8050: Van valami betoltendő muka lehetöség
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com



Galéria

Szaklap

Diákoknak
Az Eramus + programot sikeresen elvégző diákok bizonyítvány átvétele
2016. Január 25. Hétfő, 16:06

altA Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskolában 2016. február 17-én, 1300 órakor tartják a mobilitási igazolvány átadó ünnepséget, ahol azok a diákok vehetik át nemzetközi bizonyítványukat, akik az ERASMUS+ Program keretében Németországban szakmai gyakorlaton vettek részt.

Bővebben...
 
Diplomamunkák, szakdolgozatok publikációja
2014. Június 17. Kedd, 09:20

alt

A tudományos írásokat megjelentető ÚT - Új Tudós Kiadó 2011 év óta szakdolgozatokat jelentet meg lemezen, gyűjteményes formában, amennyiben minőségi, illetve jogi akadályok nem merülnek fel. A záródolgozat (diplomamunka, szakdolgozat) témájában, nyelvében nincs korlátozás, de a benyújtott tudományos mű nem lehet 2002. január 1-jénél régebbi.

Bővebben...
 
A 2012 évi X. Országos Tudományos Diákkonferencia egyik versenydolgozatának ismertetése
2012. Július 31. Kedd, 10:26

alt

 

A Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium a „Hagyományok, Ízek – Régiók – program” céljának megfelelően a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Magyar Agrárkamara anyagi és szakmai támogatásával 2011/2012. tanévben 2012. április 13-14-én rendezte meg a tízedik Országos Tudományos Diákkonferenciát szakközépiskolás és szakiskolás diákok számára.  A versenydolgozatok egyik témája a tájjellegű ételek ismertetése volt.

Bővebben...
 
2011 évi Országos Tudományos Diákkonferencia dolgozatai. 2.
2011. Június 23. Csütörtök, 14:09

alt

Himer Éva és Orosz Alexandra az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági,  Vendéglátóipari  Szakközép-, Szakiskola és Kollégium 13. évf. sütő-és cukrászipari technikus tanulói a rétes készítés történetét járták körül patronáló tanáruk Lévárdi Tamás szaktanár segítségével.

 

 

Bővebben...
 
2011 évi Országos Tudományos Diákkonferencia dolgozatai. 1.
2011. Június 22. Szerda, 11:44

alt

Farkas Krisztina és Kustár Réka  a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 11.a osztályos tanulói  egy nagykőrösi pékdinasztia: a Tamási-Varga pékcsalád szakmai sorsát járták körül patronáló tanáruk Szabóné Bódi Erzsébet segítségével

 

 

 

 

 

Bővebben...
 
Pályázati felhívás elfeledett lepény receptjeinkre
2011. Április 07. Csütörtök, 07:53

altA Mosolygósabb Régióért Kulturális Közhasznú Egyesület mint kiíró, "Elfeledett lepény receptjeink" címmel pályázatott hirdet a 12-22 éves korosztály részére, határon innen és túl. A pályázat célja gasztronómiai kincsünk mind jobb megismerése és megismertetése.

 

Bővebben...
 


Webdesign: IRQ